Ny AI-Assistent på TrädgårdSmart

Min nya AI-assistent på TrädgårdSmart!

Gullan är en AI-assistent som jag har skapat med hjälp av Meow Apps lösningar. Denna teknik har gjort det möjligt för mig att integrera en chattbot som kan leverera rätt information till dig när du behöver det.

Oavsett om du har frågor om våra tjänster, behöver råd om trädgårdsdesign, eller bara vill läsa några av de artiklar som jag har skapat, kan Gullan hjälpa till. Hon är programmerad att förstå och svara på dina trädgårdsrelaterade frågor, vilket gör henne till det perfekta tillskottet till vårt team på TrädgårdSmart.

Ai Engine Meow Apps
Ai Engine Meow Apps

AI Engine från Meow App

Tidigare hade jag en livechatt installerad på TrädgårdSmarts hemsida som gjorde ett fantastiskt jobb med att svara på besökarnas frågor. Dock var jag inte helt nöjd eftersom vi ibland fick in leads som åt upp hela vinsten på de produkter vi till slut sålde. Av den anledningen bestämde jag mig för att söka efter ett bättre alternativ och fastnade för en lösning från Meow Apps.

Inte helt lätt att installera

Det var inte helt smärtfritt att integrera lösningen på hemsidan, och även på denna sida som du besöker. Dokumentationen var svår att förstå och följa, särskilt för mig som inte normalt bygger hemsidor. Till slut lyckades jag dock få ihop en lösning efter flera försök och misstag. Mitt råd blir då att läsa instruktionerna noga om du ska lägga upp en egen chattbot på din hemsida.

Teknologin bakom min nya AI-assistent Gullan

Jag har använt mig av teknologierna OpenAI, Pinecone och MeowApps AI Engine för att skapa en chattbot till TrädgårdSmart.

Med hjälp av OpenAI, en ledande AI-teknik, kan jag skapa Gullan, min AI-assistent, som hjälper besökare på ett intelligent sätt med information om våra tjänster och artiklar.

Pinecone, ett specialiserat företag inom vektor-sökning, gör det möjligt för mig att effektivt matcha besökarnas frågor med de mest relevanta svaren från vår databas.

Slutligen, MeowApps AI Engine är verktyget som binder samman dessa två teknologier och skapar en sömlös och användarvänlig upplevelse för besökare.

Tillsammans utgör dessa teknologier ryggraden i Gullan och gör henne till en ovärderlig del av TrädgårdSmart-teamet.

Chattbot på TrädgårdSmart
Chattbot på TrädgårdSmart

Sammanfattning

Gullan, vår AI-assistent, är nu redo att hjälpa dig med allt du behöver veta om TrädgårdSmart’s tjänster. Med stöd av toppmoderna teknologier som OpenAI, Pinecone och MeowApps AI Engine, kan Gullan ge dig den mest relevanta informationen baserat på dina specifika frågor. Hon är användarvänlig, pålitlig och tillgänglig dygnet runt för att förbättra din upplevelse med oss.

Chatten är helt ny och om du skulle stöta på några problem skulle jag uppskatta om du kunde meddela mig det.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna en kommentar